СВОБОДНО ВРЕМЕ

Този мъж не е Слави Трифонов!

След като миналият понеделник образът на Дара донесе първа победа за Анелия, снощи звездните участници отново премериха сили на сцената на любимото шоу за преобразявания, изпълнявайки песни на някои от най-любимите български дуети.

Първи на сцената излезе Моню Монев, на когото се падна нелеката задача да се преобрази в обичаната тв водеща и певица Роси Кирилова и да изпълни дуетната й песен с братя Аргирови „Избрах нарочно вас“.

„Много се забавлявам, защото песента ми напомня едни по-други времена. Връща ме в слънчевото детство. Роси е винаги усмихната. Ще се опитам да я наподобя“, сподели актьорът.

След нея сцената щурмува Есил Дюран, която се преобрази в кралицата на попфолка Глория, за да изпълни хитовото парче от 2004 г. „Не сме безгрешни“ в компанията неподражаемия Азис.

„Много съм щастлива. Това е една от най-красивите и стойностни песни в попфолка. Нейният глас е по-мек от моя. Трудна е за имитиране, защото трябва да съм по-обрана като поведение“, категорична е певицата.

Алисия надмина очакванията на зрителите в образа на Надя Deep Zone Project с изпълнението на ремикса на едно от най-любимите български поп парчета „Бягство“ в компанията на дует „Авеню“.

„Тази песен е адски популярна и е вечен хит. Задачата ми е много отговорна“, сподели тя.

Мариана Попова се изправи пред нелекото предизвикателство да се преобрази в Анелия и да излезе на сцената в компанията на ангелогласния Миро, за да изпълнят заедно емблематичната песен, в която попа и попфолка успешно си подават ръка – „Завинаги“.

„Много обичам Миро. Трудно е да се имитира Анелия – има различен стил на пеене. Емоцията и красотата на парчето ще ми помогнат много. Ще се постараем да преживеем любовния катарзис на сцената“, сподели тя.

Бутонът на късмета отреди на Сано да се превъплъти в AZIS и да изпее заедно с Деси Слава хитовото им дуетно парче „Жадувам“.

„Надявам се Деси да ме подкрепи и да се доближа колкото се може повече до Азис. Притеснява ме задачата, но предизвикателството е сериозно и ще се постарая“, категоричен бе изпълнителят.

Крисия предизвика вокалните си възможности с романтичната песен, възпяваща невъзможната любов в изпълнение на Мариана Попова и в компанията на Орлин Горанов „Чуй ме“.

„Песента е прекрасна. Обичам ги много и двамата и нямам търпение. Когато Мариана пее, все едно земята се тресе. За мен е чест да изляза на сцената заедно с Орлин Горанов“, категоричена бе тя.

Дарин Ангелов се изправи пред най-разчупената си роля до момента в изпълнението на Етиен Леви и песента на група „Трик“ „Дискотека“.

„Парчето е много готино и танцувално и е строго различно от всички останали тази вечер. Това парче е театър. Това ми е най-веселата задача“, споделя актьорът.

Хитовото дуетно парче на Софи Маринова и Устата „Точно ти“ не затрудни опитен изпълнител от ранга на Руслан Мъйнов.

„Ще трябва да се пресъздам гласа на Софи Маринова. Тя носи много радост и светлина в живота. Нещото, което усложнява нещата, е, че не спира да се движи и това отнема от въздуха. Предизвикателството е голямо“, сподели Руслан.

Анелия влезе в образа на Силвия Кацарова, за да изпълни песента „Моля се“ заедно с легендата на българската музика Васил Найденов.

„За мен е огромна чест. Задачата ми е изключително отговорна. Силвия Кацарова има страхотна индивидуалност и ще се постарая да я пресъздам по най-добрия начин.“

Шоуто завършва със съдбоносната имитация на Краси Радков, който трябваше да се преобрази в шефа си Слави Трифонов, а дуетната му половинка бе ослепителната Нели Петкова в изпълнението на парчето „Само мен“. Те излязоха на сцената заедно с балет „Магаданс“.

„Много се притеснявам да не мина границата. Искам да изкарам този чар, сексапилност и стил у Слави. Когато изляза – да хипнотизирам публиката“, сподели Краси Радков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.