СВОБОДНО ВРЕМЕ

Половинката на премиера разкри, че програмата му е толкова натоварена, че се виждат само сутрин в банята

“Кирил Петков се прибира в полунощ, много често и след това, а тръгва в седем сутринта. Виждаме се за няколко часа през уикенда или пък сутрин, когато звънне алармата и той се приготвя да излезе. Докато е в банята и прави сутрешния си тоалет, си казваме важните неща от деня и така… Всички у дома свикваме с новата реалност и се адаптираме към нея”. Това каза съпругата на премиера Кирил Петков пред списание Eva.

По думите на Линда Петкова едно от най-големите предизвикателства за нея в България е администрацията.

“Съсипващо е, когато трябва да си взема личната карта или някакви документи, логистиката е много, много страшна. Отиваш на едно гише, за да си подадеш документа, после на друго, за да направиш копие на необходимите документи, които представяш. В един момент се оказва, че няма ксерокс и трябва да отидеш на долния етаж, за да го направиш и после пак да се върнеш. После пък се оказва, че е необходим още един документ, за който не са ти казали в началото, и пак се връщаш у дома, за да го набавиш. После пак атакуваш гишето и следва същата въртележка”, оплака се тя.

Съпругата на Петков уточни, че двамата обичат да прекарват свободното си време на минерален басейн, спа, турска баня.

“Много обичаме. Там си почиваме, релаксираме, плуваме. Може би и това е причината да нямаме напоследък много актуални снимки заедно, защото времето, което прекарваме заедно, най-често е там, а това определено не е мястото, където човек може да си направи снимки, на които да изглежда добре”, допълва жената на министър-председателя.

Тя споделя пред изданието, че на Свети Валентин премиерът и тя са били на ресторант.

“Намира време той за тези неща. Беше много мило, защото в осем и половина беше у дома, нещо, което не се беше случвало отдавна. И това ме изненада много, много приятно”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *