СВОБОДНО ВРЕМЕ

Брутална излагация в „Ергенът“! Зрителите: Толкова прости и тъпи жени на едно място си е страшно!

Епизодът тази вечер на „Ергенът“ е шок и потрес. Момичетата „смаяха“ зрителите с неповторимите си „знания“. Явно не е важно само как изглеждаш, но и дали си залягал над книгите.

„Нормално да не знаеш всичко, ама да не знаеш кога е освободена родината ти… Деница уж много умна, интелигентна – написала 1806г., Блажка – 681г. Ужас!“, коментира възмутена зрителка в мрежата.

Хубавиците трябваше да отговарят на въпроси, за да стигнат до картонен образ на Виктор. „В тази игра всички пътища водят към Виктор, но не става само с красота – трябва и акъл“ им каза Наум Шопов и обясни, че дамата, която първа достигне до Виктор чрез правилните си отговори ще получи роза и няма да се притеснява от това, че може да отпадне по време на Церемонията на розата. Тук обаче започнаха и проблемите, защото общата култура на участничките явно стигаше до ниво 3 клас. Феновете на предаването бяха буквално потресени от факта, че девойките не могат да отговорят на елементарни въпроси от обща култура.

Ето ги и коментарите на зрителите:

„Благенце, всичко ти куца бе душицо, ни в историята те има, нито в литературата“;

„На мен ми е тъжно..“;

„Връх Мусала в Стара планина… Баба Илийца в Под игото… Дъното!“;

„Ето, това е от значение. А не изкуственото поведение на тези момичета. Знанията им. Сякаш не са ходили на училище“;

„Виктория дори и руските автори и произведения не знае“;

„Мъка, мъка! Пълен срам и позор да не се знаят такива важни неща. Виктория Капитонова от десет години е в България и дори не си е направила труда да се образова поне малко“;

„Да не знаеш кога е освободена България… Да не знаеш, че връх Ботев е най-високият връх в Стара планина, да не знаеш за Съединението…….. Изумена съм! Нормално е да не знаеш всичко, но това са наистина елементарни въпроси от обща култура.

А Виктория да хваща парцалките и марш в Русия. Как може за 10 години тук да не знаеш къде е сградата на Народното събрание. Малоумщината за Пушкин изобщо няма да я коментирам!“;

„Удариха дъното днес.. толкова прости и тъпи жени на едно място си е страшно. Виктория и Блага са толкова жалки, гадост!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.