СВОБОДНО ВРЕМЕ

Изберете златно яйце и разберете какво е посланието за вас от Вселената!

Съвет от Вселената за вас

В египетския йероглифен език яйцето символизира потенциала, ембриона, тайната на живота. Алхимията подкрепя това определение, което показва, че е материя и мисъл. Този път Вселената ще ви даде важно послание.

Сега ви представяме четири златни яйца, които съдържат отлични съвети за подобряване на живота и вашите отношения.

Изберете едно от тези златни яйца и открийте съобщението, което има за вас.

Яйце номер 1
Имате вроден чар, сложна и пълноценна личност. Винаги си поставяте ясни цели. Винаги знаете точно какво трябва да направите, за да получите това, което искате.

Освен това, благодарение на способността си да общувате и водите разговор умело, приятелите и хората около вас ви обичат и ви се възхищават. Фокусирайте се директно върху постигането само на една цел и вие ще я постигнете без проблеми.

Виж и това:  След 6 години в Ада: Осакатена при нормално раждане млада жена осъди УМБАЛ-Бургас

Яйце номер 2
Вие сте много приятна личност, имате малко приятели, но отношенията ви с тях са много близки и дълбоки. С безразличието и откритостта си винаги казвате какво мислите.

Освен това, бидейки оптимист, винаги сте щастливи и давате положителна енергия на всички хора около вас. И те ви го връщат под формата на безусловна любов. Трябва да помислите малко за нещата, преди да говорите за тях.

Яйце номер 3
Вие сте притежател на красива душа, но винаги се показвате като срамежлив и по-лош, отколкото сте в действителност. Притежавате топлина и искреност, грижите се и се отнасяте добре към хората.

Липсата на доверие обаче е най-голямата бариера, която ви пречи да успеете в това, което искате. Трябва да се опитате да разчитате повече на себе си и на своите способности, за да промените нещата към по-добро.

Яйце номер 4
Вие сте затворена личност. Трудно ви е да се разкриете пред някого и отнема много време да наблюдавате и да се доверите на човек.

Виж и това:  ЖИВОТ В АНГЛИЯ – ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ?

Работата е най-важното за вас и тя е с най-голям приоритет за вас. По отношение на личните отношения живеете искрено и и в дълбока връзка с хората, които обичате. Трябва да се отворите за другите и да си позволите да се вслушате в техните съвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.