СВОБОДНО ВРЕМЕ

Край на приказката – Петканови се разведоха тайно!

Александра и Даниел Петканови вече не са семейство и официално са разведени. Двамата са разтрогнали брака си преди дни. Ексемейството не иска да обявява публично развода си и смята да крие, докато не се разчуе, разкриха достоверни източници на в. „Уикенд“. Преди няколко дни водещият на „България търси талант“ сподели кадър пред съдебна зала и как чака реда си. Фотосът изчезна доста бързо, но явно точно тогава се е развела двойката.

От няколко дни Алекс и Дани не носят и халките си, с които ходеха дори и след като обявиха, че са в развод. Лудия репортер е инициаторът на раздялата, но моделката се е съгласила да се разведат по взаимно съгласие, двамата не са правили панаири в съда.

Къщата в затворен комплекс край Перник остава за Дани. Тя е наследствена от родителите му, които са я получили като обезщетение за земите си в село Рударци. Красавицата не е имала претенции към имота, но е взела апартамента в София, който двамата си купиха преди 2 години. Богданска най-вероятно ще изплати парите, които е дал Петканов за закупуването на дома, и ще го прехвърли на свое име.

Виж и това:  Майката на Благовеста от „Ергенът“ за свалените гащи на дъщеря си: Гордея се с теб

Двамата са си поделили грижите за сина им Габриел, който ще преспива ту при мама, ту при тате. Разведеното семейство дори излезе на съботна разходка из столичния бул. „Витоша“, като явно искаше да покаже на наследника си, че има двама любящи родители, макар и разведени.

Александра вече не носи халка

Източниците на „Уикенд“ твърдят, че Алекс до последно се надявала, че бившият приятел на покойния Милен Цветков може да размисли за развода, но Лудия репортер бил непреклонен.

Виж и това:  Така изглеждаха ресторантите през соца: Шопската салата 70 ст., а голямата ракия вървеше по левче

„Преживяла съм естествено раждане, развод и други тежки неща в живота ми, но толкова люти чушки не бях пробвала“, изпусна се Александра и така само потвърди информация, че вече е разведена.

Скандалите между Петканови започнаха през 2020 година, когато Александра заяви, че иска да купи апартамент в София на свое име, без участието на съпруга си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.