СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето как изглеждала Силвия Кацарова на младини (СНИМКА)

Теди Кацарова поздрави майка си Силвия Кацарова по оригинален начин по случай нейния рожден ден. Младата певица стопои сърцето на своята майка с това, което направи навръх нейния личен празник.

Тя сподели колаж от две снимки – едната е много стара, когтао Теди е още малко момиченце, а другата актуална тяхна снимка. Теди успя да върне майка си назад в годините, когато е станала майка и всичко се е въртяло около нея.

„Летят годините, но ние сме си все така усмихнати! Мама, днес празнува! Жива и здрава да ми е и все така дълги години да покорява сърцата и душите! Имам ли теб, аз имам крила“, написа Теди под двете снимки, които сподели по случай рождения ден на Силвия Кцарова.

Виж и това:  Цените на селските имоти подгониха софийските

Двете имат особена връзка, за каквато мечтае всяка майка да има с детето си. Не спират да демонстрират привързаността си и че в годините са се превърнали в най-близки приятелки, които си споделят всичко.


Фейсбук определя какво да виждаш ти! За да промениш това ни последвай в „Телеграм“ на https://t.me/SofiaPostCom, както и в „Туитър“ на https://twitter.com/SofiaPost2


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.