СВОБОДНО ВРЕМЕ

Цените на селските имоти подгониха софийските

Селските къщи в България достигнаха рекордни цени в евро. Топ имот на първа линия във водеща агенция за недвижими имоти се продава за цената от 450 000 евро. Къщата се намира на 160 км от София, на брега на язовир Сопот, с панорама към Балкана, новопостроена е и е луксозно обзаведена, с огромен гараж.

Имотът е построен върху близо 5000 кв.м и е на две нива. Предлага се с допълнение от екстри като трактор за косене и две лодки – едната за риболов, а другата за разходки и водни спортове – ски, уейк и други. Дворът е отлично поддържан с барбекю, а в задната част има около 50 овощни дървета.

Има и допълнителна постройка за помощен персонал около 60 кв.м. Имотът е близо до Троян и Тетевен.

Стилно обзаведена селска къща на 25 км от Бургас и на 10 км от Слънчев бряг пък се предлага за 180 000 евро. Цената е за парцел от 493 кв. метра. Къщата е също новопостроена и е на два етажа, луксозно обзаведена. Дворът също предлага много екстри.

Сред селските топ имоти е и самостоятелна къща с двор в центъра на Кошарица, на 5 минути с кола до Слънчев бряг. Тя се продава за сумата от 209 000 евро. Построена е на парцел от 815 кв. м. с РЗП от 350 кв. м. разпределена на два етажа, всеки от тях с отделен вход.

Виж и това:  Кеворк към Петков: Момче, ти български премиер ли си?!

Ексклузивна оферта предлага луксозен имот на два етажа в сърцето на Тревненския Балкан за сумата от 350 000 евро. Планинският имот разполага с басейн с джакузи, барбекю и прекрасни панорами. Къщата е новопостроена, двуетажна върху дворна площ от 3 803 кв.м. Строена е от камък и дърво през 2020 г. с топло и хидроизолация, локално отопление и климатизация, напълно обзаведена.

Освен за селски туризъм, имотът е подходящ и за постоянно живеене. Сред офертите се намират и имоти на село за по 750 000 евро, но поне предлагат хотелски комплекс.


За да избегнете ограниченията на “Фейсбук”, моля последвайте ни в “Телеграм” на https://t.me/SofiaPostCom и в “Туитър” на https://twitter.com/SofiaPost2


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *