СВОБОДНО ВРЕМЕ

Тежка трагедия удари семейството на Крисия!

Певицата Крисия Тодорова е загубила завинаги своя баща. Марин Тодоров е починал на 53-годишна възраст, съобщи Нова телевизия.

Крисия доби широка популярност у нас още като малка, благодарение на участието си в Детската Евровизия, където класира страната ни на второ място.

„Вчера отишли съдия изпълнители да го гонят от апартамента и докато се разправяли няколко часа, той паднал и умрял“, разказаха информатори на сайта.

Името на Марин Тодоров е свързано с различни неприятни събития. През 2020 година той блъсна човек на пътя Русе – Варна в близост до шуменското село Струйно, а пешеходецът загина в произшествието. Марин Тодоров пътувал с черен “Мерцедес” GL320 в района между село Струйно и пътен възел “Диамант” до Белокопитово.

Виж и това:  Бащата на починалата с джет красавица Андрияна: Сатаната погуби дъщеря ми,потулват делото

Към 18.15 на 8 юни, според официалното съобщение на МВР, водачът на колата със софийска регистрация не съобразил скоростта си на движение и ударил стоящия на платното 60-годишен пешеходец, който се намирал в активната пътна лента. Мъжът починал на място.

Досъдебното производство дълго време се води срещу неизвестен извършител, но според нашите източници пред дни Марин Тодоров получил призовка, което съвсем го разклатило.

Разградският бизнесмен е свързан с друг тежък случай – побой на бензиностанция край разградското село Гецово през 2010 година, при който на служителя Галин Тачев бе нанесена тежка телесна повреда. Тогава Тодоров, който бил в бензиностанцията с млада дама, се ядосал от подкачанията на трима души и се обадил на свои гардове да се саморазправят с тях.

Виж и това: Ето как изглеждала Силвия Кацарова на младини (СНИМКА)

По-късно пред разследващите излъгал, че дори не бил там на място, но записите на камерите го уличили. За сметка на това прехвърлил вина на периферна фигура в конфликта – Тодор Григоров, който несправедливо бил осъден на 13 години и 3 месеца затвор. След няколко години укриване същият се разболял от тежко онкологично заболяване и починал.


Фейсбук определя какво да виждаш ти. За да промениш това ни последвай в “Телеграм” на https://t.me/SofiaPostCom, както и в “Туитър” на https://twitter.com/SofiaPost2


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *