НОВИНИ

БОЕЦ: Онзи келеш от Банкя продължава да повтаря, че ни бил „диверсифицирал“

И КАКВО СТАНА?

Изведнъж се оказа, че ТУРСКИ ПОТОК е транзитна тръба и не е никакво „разширение на вътрешната мрежа“! И България не получава и електрон газ по нея, само пълни гушата на Путин с износ за Сърбия и Унгария. БОЕЦ го доказахме и повтаряме от две години!

И онзи келеш от Банкя продължава да си повтаря, че ни бил „диверсифицирал“. Диверсифицирал си е само офшорките и сметките в чужбина!

И говори Борисов, мутрата долна за някакви кредити, дето той щял да връща!

Абе, лъжец путиниски, а кой ще връща ТРИТЕ МИЛИАРДА, дето ТИ одра от нашият гръб и закопа в тръбата на кремълското джудже? Кой ще връща милиардите източени от Брюксел, че Кьовеши вече рови? Кой ще връща милиардите от КТБ, дето Гешев ви крие от години? Кой ще връща милиардите от магистралите, с които угои Пеевски? Кой ще връща милиардите откраднати от общините от твоите местни дерби, за да ти пълнят чекмеджетата? Кой ще връща милиардите източено ДДС?

Виж и това:  Асен Василев: От май цената на газа може да падне (ВИДЕО)

Бойко, ще повръщаш до стотинка всичко. И ти, и Дончев, и Петкова, и Добрев, и Шиши, и Горанов, и всички останали наглеци.

А за ТУРСКИ ПОТОК ще бъдеш съден за престъпление срещу държавата и БОЕЦ няма да спрем да ровим и натискаме докато не те видя с белезници и в атеста за дълго.

Панимаеш?

БОЕЦ


Фейсбук определя какво да виждаш ти. За да промениш това ни последвай в „Телеграм“ на https://t.me/SofiaPostCom, както и в „Туитър“ на https://twitter.com/SofiaPost2


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.