СВОБОДНО ВРЕМЕ

Помните ли как празнуваха абитуриентите миналата година? А как ли ще е тази?!

Хотел Санкт Петербург посрещна абитуриентите на Випуск 2021. Професионална гимназия по хранителни технологии и техника и Професионална гимназия по механотехника „Проф. Цв. Лазаров“ вдигат шумен купон, надуват клаксони и броят до 12.

От скъпо шампанско до бира се лее пред ресторанта, предаде  TrafficNews. Автомобилите пък са от скъпи по-скъпи. Абитуриентите за поредна година заложиха на класическите возила – БМВ и Мерцедес.

Едно от момчетата обаче събра погледите на всички присъстващи. И набори, и родители извръщаха глава, за да видят Георги от „Механото“, който реши да бъде нестандартен. Той пристигна пред хотела сам, яхнал… трактор.

След него обаче дойде и ТИР, който обра точките за мащабно возило.

Момчетата преобладаваха, като и тази година се наблюдава „кежуъл“ стил. Все пак не липсваха и господата, заложили на добрия стар класически костюм, вратовръзка или папийонка. Дамите им бяха малко, но за сметка на това се забелязваха отдалеч.

Шумните абитуриенти  посрещаха съученици и приятели с много пушек и рев на автомобили. Мнозина бяха тези, които пристигнаха с мотори или пък бяха ескортирани с такива. На няколко пъти мощни возила огласиха булевард „България“ и запалиха гумите си.

Виж и това:  Ето как изглеждала Силвия Кацарова на младини (СНИМКА)

„Радваме се, че отпуснаха мерките, за да празнуваме. Голям ден е днес“, разказаха абитуриентите. Освен купона, зрелостниците заговориха и за обозримото бъдеще. По-голяма част от тях заявиха, че са сигурни, че са се справили добре на матурите, при това се целят във високите оценки.


Фейсбук определя какво да виждаш ти. За да промениш това ни последвай в „Телеграм“ на https://t.me/SofiaPostCom, както и в „Туитър“ на https://twitter.com/SofiaPost2


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.