СВОБОДНО ВРЕМЕ

Жената на Кирил Петков има ранчо за 1 милион

Имот за 1 милион лева с четири спални, две бани и двор от 10 акра в Канада чака всеки път премиершата Линда Петкова, когато иска да гостува у дома. Бащата на Линда – Джордж, вече живее сам в огромното ранчо, с което фамилията на съпругата на премиера разполага от далечната 1976 г., разказва „Марица“.

Днес имотът е оценен за над 584 000 долара или милион български лева. Родителите на Линда и сестрите й – близначката й Шерил и Даяна, са отгледали и трите си дъщери в имота, а днес посрещат зетьове и внуци от „клановете” Уилсън и Лей, както сами се шегуват.

След кончината на майката на Линда – Мардж, баща й Джордж намирал утеха в собствената си пивоварна, която притежава. И продължава да живее в огромното ранчо от 2922 квадрата, а дъщери и зетьове често го посещават. Не и Линда.

Съпругата на Кирил Петков неведнъж е разказвала, че вече сърцето й е в България и домът й е в родината на съпруга й, а често не вижда защо да пътува хиляди километри до родната Канада, след като може да покани сестрите си у нас. Шерил и децата й вече са били в София, а със сестра й Линда и Петков дори отскочили до Девин на СПА почивка, но не пропуснали да посетят и мемориала на връх Шипка, както и да отседнат в Старосел, разказва близначката на Линда.

Виж и това:  СПЕШНО някой да смени стилистите на първата дама на България

Заради огромното семейство на премиершата, която само от сестра си Шерил има трима племенници, съпругата на Петков не се вълнува от имота, който притежава татко й Джордж, като е оставила сестрите й да се занимават с грижите по имота в помощ на баща им.

Даяна и Шерил със съпрузите си и децата са по-чести гости у баща си, а пандемията съвсем прекъснала връзките на Линда с близките й очи в очи, тъй като съпругата на Петков нямало как да пътува до родния дом. Семействата обаче имали традиция – да гостуват поне веднъж в годината абсолютно всички у дома на татко Джордж, за да види внуците си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.