НОВИНИ

Лилия Стефанова и депутатът Станислав Балабанов станаха родители / СНИМКИ

Лилия Стефанова – вокалистката на „Ку-Ку Бенд“, стана майка за първи път. Въпреки че 32-годишната певица все още не е обявила радостната новина пред последователите си в социалната мрежа, съпругът й Станислав Балабанов – депутатът от ИТН, разкри за щастливото събитие в семейството си в телевизионно интервю.

Той сподели как новината, че е станал баща получил, докато бил с българската делегация в Украйна за среща с президента Володимир Зеленски.

Балабанов описа стъписващата гледка от войната, където ракетен удар се е взривил близо до българската делегация, начело с премиера Кирил Петков.

Виж и това:  Мъжът на Катя Филипова си отиде в мъки 10 години след смъртта ѝ

В същото време в България жена му ражда първородното им дете. Новороденото момиченце ще носи името Зара, сподели щастливия татко в ефира на „Тази събота и неделя“ по bTV.

„Точно преди да започне нашата операция по завръщането ни от Украйна, се случи нещо критично. Преди повече от 24 часа имаше сигнали за тревоги от ракетни удари и около 6 часа следобед вчера поразиха Киев. Едната се взриви на 200 метра от нас. Ние бяхме с кортежа и чакахме да се качим на влака за Полша. Всички изчакахме за момент, за да бъдем сигурни, че ще е безопасно да пътуваме във влака.

Виж и това:  Помните ли как празнуваха абитуриентите миналата година? А как ли ще е тази?!

Предложиха ни вариант да останем в бомбоубежище на на жп гарата, но се качихме във влака. Следващият половин час бяха най-дългите 30 минути в живота ми – без осветление, без светлина. Влакът тръгна в посока ракетния изстрел, тъй като това беше маршрутът ни. Нямахме информация дали руските сили няма да решат да стрелят по други цели, както преди дни стреляха по жп гари“ – разказа от първо лице Балабанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.