СВОБОДНО ВРЕМЕ

СПЕШНО някой да смени стилистите на първата дама на България

Ансамбълът в слънчево жълто и порочно лилаво е тотален провал, смятат истинските познавачи на елегантността и Протокола

Първата дама на България Десислава Радева наистина трябва да смени стилистите си, защото за пореден път я показаха в светлина, прекалено ярка и неподходяща за статута й в държавата, разказва bgnow.eu.

Този път модистите й просто прекалиха, след като някой от тях й внуши, че би могла да се изправи с целия си ръст и могъщество в актуалното патешко жълто за сезона, но в крайно неподходяща за снагата й кройка.

Виж и това:  Помните ли как празнуваха абитуриентите миналата година? А как ли ще е тази?!

С този фрапиращ костюм Радева се появи редом до съпруга си при посещението му в Испания онзи ден, по време на срещата му с българската общност. Тази среща бе в рамките на официалната визита на държавния глава. Всъщност, в близост до Радева бе застанала и външната ни министърка Теодора Генчовска, която бе облечена в подобен модел, но в бяло, а то не и стоеше никак зле.

При Радева обаче гледката бе направо стресираща, особено за мъжете, които тя подтискаше с обема, който създаваше визуално наоколо. Някои я сравниха с Голямото пиле от „Улица Сезам”, други смятат, че е тръгнала за тренировка по джудо или просто е излязла от вкъщи с пижамата.

Виж и това:  Радев дърпа ръчната за вдигане на ветото над Скопие?

Ансамбълът, в който се появи Радева е тотален провал още повече и заради иначе кадифените кралски обувчици от велур, очевидно дизайнерски, във порочно лилаво.

Пределно ясно е, че някой пишман модист е опитал да подражава в съчетанието на ултра екстравагантния тоалет, с който Мелания Тръмп се появи на приема на английската кралица Бъкингамския дворец преди 2 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.