СВОБОДНО ВРЕМЕ

Шоуто за Мариела в Hell’s Kitchen приключи

Тази неделя Hell’s Kitchen България отпразнува своя 150-ти юбилеен епизод. Оранжевите Николай и Камен върнаха куртките си още през деня, докато Мариела и Елена влязоха в решаваща надпревара на вечерната резервация, която приключи с изгонването на Мариела.

Оранжевите премериха сили в дневна игра на кой превари-той завари, която изискваше вземане на бързи решения, добра адаптация и впечатляваща креативност. Шеф Ангелов определи чинията на Мариела за голям провал, докато Николай заслужи черната си куртка мигновено. Между Елена и Камен, шефът предпочете Елена да се редува с Мариела във воденето на кухнята на вечерната резервация, като Камен се спаси от оранжевата престилка.

Виж и това:  Помните ли Галя от балет „Сатен“? Няма да повярвате как изглежда любимката на Слави Трифонов

Вечерята започна с ново празнично меню, което съчетаваше емблематични ястия от предходните сезони на Hell’s Kitchen България. Мариела поведе Черните в първия час от резервацията и даде всичко от себе си, но стремежът към съвършенство на Елена зададе по-добро темпо в кухнята. На тежкия динър сървис вторият оранжев лидер – Елена издаде повече поръчки за по-кратък период от време и Мариела се сбогува с колегите си непосредствено след аплодисментите на гостите в салона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *