СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ани Салич разведе Сотир Цацаров? / СНИМКИ

Сотир Цацаров се е развел със законната си съпруга заради Ани Салич. Бившият главен прокурор и звездата на Нова тв въртят любов от близо година. Съседи на новинарката издават, че джипът на Цацаров често може да бъде видян пред къщата на тв водещата в пернишкото село Рударци.

Салич също остава да преспива в дома на бореца срещу корупцията, който се намира в столичния кв. „Бъкстон”. Двамата не афишират връзката си, но и не се крият. Ани вече е запознала Сотир с децата си Хана и Лазар. Младежът е на 21 години и вече е студент, а дъщеря й е тийнейджърка и учи в Италианския лицей. Салич живее с наследниците си в сглобяема къща в с. Рударци.

Виж и това:  Как български физик изобрети вечния двигател и падна от 7-ия етаж

Салич с децата си и бившия си мъж Бранко

Парцелът на новинарката в селото бе придобит преди развода с мъжа й Бранко Салич.

След като се разведе, Ани Салич предпочете да остане в селската вила заедно с децата си, а мъжът й остана в жилището им в София. 52-годишната журналистка години наред всеки ден пътуваше за работа до столицата, но в последно време остава да нощува и при Сотир. Водещата на новините криела дори и от колегите с кого е интимна. Двамата с Цацаров се познавали задочно от години, като едва след избухването на пандемията от Ковид се заприказвали и сближили.

Виж и това:  Уникална сватба: Пловдивчани се венчаха в коритото на река Марица / СНИМКИ

Припомняме, че според Явор Златанов, едни от пострадалите в аферата „Осемте джуджета”, неговата бивша съпруга Радост Драганова била „гадже на Цацаров”. Тв водещата на „Мармалад” отрече тези твърдения и се закани да съди бившия си. За такава любовна връзка отрече и самият шеф на КПКОНПИ.

„Много ясно, че ще отрекат, няма да потвърдят и да кажат, че имат интимна афера” – коментират невярващи на твърденията им, а други смятат, че Радост и Цацаров наистина са имали вземане-даване.

Не е ясно каква е истината и дали Явор Златанов не иска просто да очерни бившата си жена, но е факт, че в момента водещата на „Мармалад” няма връзка със Сотир, който е увлечен от чара на Ани Салич.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.