СВОБОДНО ВРЕМЕ

В памет на актрисата Лорина Камбурова!

Лорина Камбурова почина в Москва. Това първо съобщиха нейни руски приятели във фейсбук, а след това информацията потвърдиха пред Би Ти Ви близки на 30-годишната актриса.

Тя е починала след усложнения от вирусна пневмония в болница в руската столица. Тъжната вест бе потвърдена и от режисьора Катрин Краснер, а след това и от музиканта Росен Пенчев, с когото Лорина пееше в дует.

Неин познат разказа пред “24 часа”, че се е чул с Камбурова преди два дни, когато тя е била в интензивното отделение.

“И Лорина Камбурова е тръгнала нагоре! Много талантлива, много добре възпитана, много красива. Тръгна от 17-годишна от 3-ия сезон на “Мюзик айдъл”, тръгна от красивата Варна, от артистично семейство, с известни братя, с музикалния проект “Росен и Лорина”, с много филми, сериали, озвучаваше холивудски продукции, в “Скъпи наследници”, във “Връзки”. Много пъти ми е гостувала в “Дарик”. Бог да я прости!”, написа във фейсбук Ники Кънчев.

Виж и това:  Наградиха Георги Мамалев със „Златна липа“

Актрисата в сериала “Скъпи насленидици”

“Запознахме се с българската актриса Лорина Камбурова през студения декември. Тя беше част от екипа на филма “Любов и чудовища”, където изигра главната роля”, пише във фейсбук руският фотограф Генадий Авраменко.

Той разказва, че група приятели са се уговорили да бъдат на премиерата на “Любов и чудовища”, но Лорина не успяла да дойде, тъй като била в болница с двустранно възпаление на белите дробове. На премиерата Авраменко й позвънил през видеовръзка и видял ревящата Лорина в болничното легло. Затова преминал с камерата през сцената, за да може актрисата да вижда и да чува какво се случва.

Росен Пенчев, с когото Лорина пееше, публикува тъжен статус за актрисата във фейсбук.

Росен Пенчев, с когото Лорина пееше, публикува тъжен статус за актрисата във фейсбук.

“И ето тази сутрин пристигна ужасната новина, нашата Лорина не успя да се пребори”, пише още фотографът.

Виж и това:  ТВ водеща се върна на екран след 21 операции и откъсната ръка

От близо 2 години Лорина Камбурова живееше и работеше в Москва. У нас стана известна с ролите си в сериалите “Скъпи наследници” и “Връзки”, както и с участието си в рекламния клип на България преди Европредседателството на страната ни.

Лорина и Бойко Кръстанов в рекламния клип на България преди няколко години

Лорина и Бойко Кръстанов в рекламния клип на България преди няколко години

“Сърцето ми е разбито и душата ми скърби да науча, че това прекрасно същество вече не е сред нас. Имахме прекрасно партньорство пред камерата и добро приятелство зад нея. Отнеха ни я, без предупреждение, а тепърва й предстояха големите роли, за които беше изрядно подготвена. Лъчезарно момиче с борбен характер, силна воля, божествена красота, абе както се казва нашата Wonder Women (Жената Чудо). Липсата ти ще е осезаема от всички, както от колеги така и от фенове, а тя имаше от всичко по много!

Изказвам моите най-искрени съболезнования на близките и нейното семейство.

Иво Аръков работеше с Камбурова в

Иво Аръков работеше с Камбурова в “Скъпи наследници”.

Светла да е паметта ти Лорина, където и да си сега. Обичаме те!

Поклон!” Това написа колегата на актрисата Иво Аръков в инстаграм. Двамата снимаха заедно сериала “Скъпи наследници”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *