СВОБОДНО ВРЕМЕ

Жената на Криско: Машина съм, мога да отгледам още 5-6 деца

Не съм очаквала, че ще го кажа, но искам трето дете! Това сподели Цвети, жената в живота на Криско. След като красивата стюардеса роди две деца с разлика от година и половина, вече е претръпнала и не се притеснява от още една бременност. Въпреки неминуемите затруднения, свързани с майчинството, килограмите, безсънието и непрекъснатите притеснения, Цвети е готова за още наследници.

“Като минеш през две породени деца, ставаш машина. Мога да отгледам още 5-6”, разкрива Цвети. Признанията красивата половинка на Криско прави напук на постоянните слухове за тяхната раздяла.

Брюнетката посвещава времето си изцяло на Амая и Даниел. Тя не крие, че на моменти майчинството й тежи, особено в моментите, когато няма помощници. Това обаче не я отказва да мечтае за увеличаване на децата в семейството. Криско не разполага с особено много време, което свободно да може да посвети на децата. Рапърът се старае да помага с каквото може на жена си и да я отменя, но основната му цел е да подсигури бъдещето на отрочетата си. Криско не се спира и поема нонстоп участия из цяла България.

Виж и това:  48-годишна жена изпита майчинството за първи път след 18 неуспешни опита

За момента Цветелина Петрова, както е цялото име на жената до рапъра, няма възможност да работи. Въпреки, че професията й липсва, Цвети признава, че връщане назад към безкрайните полети няма. Благоверната на Криско е наясно, че в даден момент ще бъде принудена да си търси ново поприще, което да може да съчетава с отглеждането на децата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *