СВОБОДНО ВРЕМЕ

След кафето е имало и продължение: Алекс и Виктор на по пица!

След като вчера ви показахме снимка от среща между Алекс и Виктор от „Ергенът“ в столично заведение се оказа, че следва и продължение. Самоуки папараци са ги хванали по време на разходка, а Виктор носи 2 кутии с пица.

Снимката със сигурност е доказателство за близките им отношения. Двамата са видимо щастливи, доказателство са широките им усмивки. Продължава обаче чуденката около тяхната публична среща буквално дни преди финала!

Дали ще бъдем изненадани от победителката – предстои да разберем.

Предстоят изненади: Последна Церемония на розата в „Ергенът“

Изключително емоционален и изпълнен с изненади обещава да бъде предпоследният епизод на най-романтичното телевизионно риалити в българския ефир „Ергенът“ този четвъртък (19 май) от 21:00 ч. по bTV. След драматичните събития, които разтърсиха имението миналата седмица, Виктор ще бъде изправен пред един от най-трудните избори до този момент. Той няма да скрие от зрителите какво означава за него всяка една от дамите и какви са в неговите очи взаимоотношенията, които е изградил с Александра, Дениз и Виктория.

Виж и това:  Александра и Виктория от „Ергенът“ се съдят

„Привлечен съм от тези три жени по различен начин, но ще трябва да се разделя с една от тях и това прави избора ми още по-труден“, ще сподели първият „ерген“ на България на прага на едно от най-трудните си решения.

Виктор е подготвил три много емоционални изненади за трите си най-специални жени. Каква ще е реакцията на момичетата, когато ги видят, зрителите ще разберат утре вечер (19 май) от 21:00 ч. само в „Ергенът“ по bTV. Виктор ще посвети останалата част от деня си на вълнуващи индивидуални срещи и с трите дами. Заедно с Александра ще се разходят по Ликийската пътека – най-дългата пътека в света, дълга повече от 500 км, с Дениз ще посетят изоставения призрачен гръцки град в Турция – Каякьой, а с Виктория ще се усамотят на горски пикник.

В края на вечерта зрителите ще станат свидетели на последната Церемония на розата. „Чувам сърцето си как тупка и усещам гласа му все по-ясно. Всеки път, когато Виктор ме пита: „Ще приемеш ли тази роза“, в сърцето ми нахлува радост“, не крие вълнението си едната от дамите. „Не искам тази приказка да свършва. Виктор преобърна представите ми и с наближаването на финала се чувствам все по-напрегната“, споделя втората дама, достигнала до финала.

Виж и това:  Люси от „Ергенът“: Пинчер-нинджа ми казваха в училище, защото съм малка и вредна

„Чувствам се изключително развълнувана и не знам какво да очаквам. Виждам, че Виктор има много силна симпатия към мен. Със сигурност има и химия, но все пак разбирам, че конкуренцията е изключително силна“, споделя последната от трите дами, с което разкрива, че се страхува от решението на Виктор.

Не пропускайте предпоследния епизод на „Ергенът“ този четвъртък от 21:00 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.