СВОБОДНО ВРЕМЕ

Стана страшно! Зрителите полудяха заради финала на „Хелс Китчън“ и победителката…

Финалът на кулинарното реалити „Хелс Китчън“ беше много емоционален, но победата на Валентина получи крайно неодобрение от зрителите. Бургазлийката спечели чека за 100 000 лв и остави Виктория от Поморие на второ място, пише „Марица“.

За първи път в историята на предаването зрителите наблюдаваха финален дуел между две жени – и двете представителки на Бургаска област. А емоциите неведнъж вземаха връх – и в кухнята на Ада, и в социалните мрежи, където се разрази истинска словесна война минути след финала. Феновете на Виктория определиха загубата като „най-големия абсурд“!

Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше равен, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната чиния на Валентина и тя спечели предимство в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки.

Отборът на Валентина издаде поръчките със светкавична бързина, но екипът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно. Анкетните карти, които шеф Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се превърна в кралицата на четвърти сезон на Hells Kitchen България.

Виж и това:  Пловдивски абитуриенти 2022: На бал със златна каляска, трактор и ферари / СНИМКИ

„Много благодаря, Шеф! Все още не мога да повярвам. Много съм щастлива и развълнувана“, сподели Валентина веднага след победата, а  Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон. Въпреки че пухкавата поморийка не успя да триумфира с голямата награда навръх рождения ден на сина си, тя се утеши с признанието, което получи от Шеф Ангелов.

„Ти беше моята любимка. Семейството и приятелите ти със сигурност могат да се гордеят с това, което показа, защото през цялото време беше себе си“, й каза той.

„Валентина може да е спечелила 100 бона, но Виктория спечели сърцата на хората, а това е най-голямата победа!“, „Разочароващо решение! Загубихте ме за следващия сезон!“, са само част от коментарите на зрителите, които са стискали палци за симпатичната поморийка, пише show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.