СВОБОДНО ВРЕМЕ

Алекс Богданска най-после каза истината за развода

След като преди дни Даниел Петканов проговори за развода си с Александра Богданска, тя ще разкрие за пръв път в телевизионен ефир своята истина за раздялата с него и през какво преминава. Това ще се случи в предаването „Търси се“ тази неделя (29 май) от 12:30 ч. по bTV. Алекс ще сподели, че раздялата ѝ с Дани е била шок за нея. Моделът ще разкаже и през какво е преминала след тази новина – гняв, разочарование и прошка. В предаването ще се включи и синът на семейството – 3-годишният Габриел.

„Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз изцяло му се отдавам и не поемам други ангажименти, а когато го няма, гледам да свърша максимално много работа“, разказва Алекс.

Много емоционално тя ще посрещне и видеото с нейния баща Милан, който за пръв път говори за дъщеря си и отношенията със съпруга ѝ. Той ще опише Алекс като най-позитивния човек, когото познава. При думите на Милан, че е до нея и винаги ще я подкрепя с бащината си обич, Алекс няма да скрие сълзите си. Другата изненада в епизода ще бъде братът на Алекс, който също се казва Милан. Тази година той е абитуриент, а сестра му ще бъде негова дама на бала. С откровено интервю ще се включи и най-добрата приятелка на моделката – Катя от Благоевград, която е била плътно до нея в най-тежките ѝ моменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.