СВОБОДНО ВРЕМЕ

Линда Петкова: Има тролове, не знам защо се занимават с мен

Действително има огромно внимание към нас, признавам. Много от коментарите са положителни, но има и отрицателни мнения. Има тролове, не знам защо се занимават с мен, но явно няма как без това. Това казва съпругата на премиера Кирил Петков – Линда Петкова.

Тя разказва, че понякога в сладкарницата и влизат хора, които искат да говорят с нея за всичко друго, но не и за торти.

„Понякога влизат хора, които искат да говорят с мен за всичко друго, но не и за торти, и понеже това зачести, се наложи да наема още персонал – просто стана доста неудобно да обслужвам гост, докато друг ме разпитва за политически въпроси.

Сега обаче не мога да си представя да съм без тези нови попълнения в екипа, защото ми дава възможност да гледам по-стратегически на бизнеса, да измислям нови рецепти“, коментира Линда Петкова

„Знаете ли, двама различни души ми подариха книга на Мишел Обама за Коледа!Тя е имала доста предизвикателства за тези 8 години, не на последно място сред тях е фактът, че се налага да има охрана постоянно, докато аз съм много по-достъпна, хората ме виждат в сладкарницата.

Друга разлика е, че съм чужденка и то от Канада, мисля, че съм малко странна за някои хора. Така че като че ли нямаме много общо извън работата на съпрузите ни в политиката. Е, разбира се, и отношението към правилното хранене на децата – кауза, на която тя беше много активен застъпник“, споделя още Линда Петкова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.