СВОБОДНО ВРЕМЕ

Жената, родена през май е солта на живота!

Няма значение дали е едва 150 см, тя е достатъчно голяма, за да се справи с всяко предизвикателство на живота, защото жената, родена през май е солта на живота.

Тя съчетава в себе си онези качества, които мъжете търсят, но рядко откриват. Тя е честна и открита, не обича игричките и не прибягва до хитроумни женски трикове.

Тя е по-силна от много мъже, но е достатъчно уверена в себе си, за да позволи на партньора си да ръководи, ако той иска.

Ако той пък не се справя, тя ще поеме нещата в свои ръце. Но все пак предпочита да остави мъжът да бъде по-силният от двамата. Тя търси истински мъж, защото е истинска жена и се гордее с това. За нея да бъдеш жена не означава да си слаба, глупава и беззащитна.

Скритата ѝ воля и самообладание са толкова силни, че с тях би могла да спре препускащи коне. Хубавото е, че жената, родена през май е спокойна и уравновесена, защото зад привидното спокойствие обикновено се крие чувствена натура, която трудно би могла да бъде обуздана.

Тези жени обикновено не се интересуват от наука. Това не означава, че не са умни, напротив, техният ум може да съперничи и на професорски, но те просто не се интересуват от относителности и абстракции. Дипломите не я впечатляват. За да я спечелите уважението ѝ ви трябва само едно нещо – практичен умен. Тя самата е практична и не хвърчи в облаците. Тя е чисто физическо създание. Сетивата ѝ са изострени и търси наслада и чувствено удовлетворение във всичко, което прави.

Не се опитвайте да ѝ давате съвети от сорта на „Това е полезно за теб“, тя няма да ги приеме, защото се доверява само на собствения си усет. Рядко ще видите изкуствени цветя в дома на жената Телец, защото нейните цветя трябва да са истински, както и всичко останало в живота ѝ. Тя обича да усеща дъхавия им аромат.

Цветовете също действат на сетивата ѝ и колкото по-наситени са, толкова по-добре. Нюансите на синьото и розовото я правят по-отстъпчива. Когато отивате при нея, слагайте си синя вратовръзка или яркорозова риза, но не едновременно. Тя все пак има чувство за хармония.

Жената, родена през май е добра съпруга, тя е стабилен партньор и верен другар. Не си избира мъжете заради парите им, а защото цени личните им качества. Именно тя е онази жена, която би останала цяла нощ, за да бди над болното си дете. Тя е жената, която винаги ще вдъхне надежда на съпруга си.

На нея винаги може да се разчита, освен това притежава златно сърце, което обича да помага. Когато сте изгубили посоката и се чувствате съкрушени, елате в топлия ѝ дом, за да се сгреете от нейната обич.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.