СВОБОДНО ВРЕМЕ

Десислава ги разби: Хейтъри, ето ме без комплекси / СНИМКА

Браво, Деси! Поп-фолк иконата взриви нета с коренната си промяна. Но не визуално, а ментално.

Десито прати по дяволите хейтъри и критици, и заяви, че вече ще живее за себе си. Защото се харесва. Предвид факта, че досега тя винаги криеше тялото си и се стремеше да се снима така, че тлъстинките да не й личат, днес направи революция..

Деси Слава се снима в цял ръст, с възкъса поличка и смело се пусна в мрежите. Доволна от себе си при това, което е най-важното. „Майната им на комплексите!

Виж и това:  Александър Сано показа изкуствената ръка на сина си и разчувства с тези думи / СНИМКИ

Майната му на това какво щели да кажат хората! Харесвам се. Добре се чувствам в своята си кожа и съветвам и вас да правите същото. Щастието е вътре във всеки от нас, стига сами да си го позволим“, отсича певицата и пет пари е смята да дава кой какво щял да й рече.

Това си личи и от реакцията й към коментарите – нито Деси, нито някой от админите й е започнал да следи и да трие нелицеприятните отзиви. Повечето й колежки, а и видни бръмчалки, правят точно това – не им ли хареса дадено мнение и хоп, трият го. Под фотоса на Деси Слава обаче може да се види всичко, което говори много за промяната на психиката й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.