СВОБОДНО ВРЕМЕ

Десислава ги разби: Хейтъри, ето ме без комплекси / СНИМКА

Браво, Деси! Поп-фолк иконата взриви нета с коренната си промяна. Но не визуално, а ментално.

Десито прати по дяволите хейтъри и критици, и заяви, че вече ще живее за себе си. Защото се харесва. Предвид факта, че досега тя винаги криеше тялото си и се стремеше да се снима така, че тлъстинките да не й личат, днес направи революция..

Деси Слава се снима в цял ръст, с възкъса поличка и смело се пусна в мрежите. Доволна от себе си при това, което е най-важното. „Майната им на комплексите!

Виж и това:  Александър Сано показа изкуствената ръка на сина си и разчувства с тези думи / СНИМКИ

Майната му на това какво щели да кажат хората! Харесвам се. Добре се чувствам в своята си кожа и съветвам и вас да правите същото. Щастието е вътре във всеки от нас, стига сами да си го позволим“, отсича певицата и пет пари е смята да дава кой какво щял да й рече.

Това си личи и от реакцията й към коментарите – нито Деси, нито някой от админите й е започнал да следи и да трие нелицеприятните отзиви. Повечето й колежки, а и видни бръмчалки, правят точно това – не им ли хареса дадено мнение и хоп, трият го. Под фотоса на Деси Слава обаче може да се види всичко, което говори много за промяната на психиката й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *