СВОБОДНО ВРЕМЕ

По-красива не е била! Линда Петкова тръгва на лов за апетитни СНИМКИ

С прекрасна нова фотосесия съпругата на министър-председателя Кирил Петков – Линда МакКензи отбеляза поредното си ново начинание. Хубавата премиерша бе избрана от модната платформа Answear за част от международно жури, което търси най-апетитните кадри в Instagram.

За да попаднеш в селекцията на Линда и другите две членки на журито – Савина Николова и Мария Жекова, които оставиха своята голяма следа в тв формата MasterChef, а Мария грабна и победата в сезон 2021, не е необходимо нито да си професионален готвач, нито фотограф, обясняват организаторите на конкурса. Достатъчно е да умееш да се наслаждаваш на храната и да споделиш това усещане на кратко в кадъра, който те е вдъхновил, като при публикуването му  непременно трябва да добавиш #foodspirationBG и да тагнеш @answear_bg, за да си осигуриш участие.

Общият награден фонд за България е 2000 лв., а фотоконкурсът Art Food Inspirations се провежда в цели 10 държави. Линда Петкова дава жокер на ентусиастите, като разкрива с какъв кадър тя би се включила, ако беше на тяхно място:

„Със сигурност със снимка на торта! Парче торта в красива чиния, аранжирано може би с плодове или сметана – нещо, което изпъква, но не отвлича вниманието от чистите съставки в рецептата.“

През следващия 1 месец, до края на кулинарната надпревара, която завършва на 30 юни, Линда, Савина и Мария ще ти напомнят чрез социалните си мрежи и готварските си творения, че очакват да покажеш на целия свят колко е „вкусен животът ти“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *