СВОБОДНО ВРЕМЕ

Украинката Лана сънува българина Дилян преди да го срещне и се омъжи за него !

Водещият на „Преди обед” Сашо Кадиев почерпи в ефир украинската актриса и модел Лана Павлова с толумбички, за да помогне да се интегрира в българските условия.

Тя се е установила у нас след като се е омъжила са българина Дилян. Тя твърди, че го сънувала преди да се срещнат за първи път във Флоренция.

Лана, която участва във филма „Завръщане 2”, признала пред Сашо, че не се чувства още българка, защото не обича кисело мляко и не е опитвала толумбички. Водещият реши да попълни пропускът и поднесе сладкото лакомство по време на гостуването ѝ в bTV. Чаровната актриса заяви, че всъщност толумбичката е вкусна. „Защо нямаме такива в Украйна?!”, възкликна тя.

Темата за войната нямаше как да бъде подмината в разговора с украинската актриса. Лана Павлова каза, че е прибрала майка си и сестра си в България, но баща ѝ е останал да работи в родината си. В централна Украйна, откъдето е тя, не се водят военни действия и с облекчение актрисата каза, че засега няма нейни роднини и приятели, които са загинали заради руската агресия. Актрисата призна, че надеждата ѝ за спирането на войната е в младите хора.

„На тях ще им писне от тези стари империалистически идеологии и ще заживеем в мир”, в това вярва Лана Павлова.

кадър bTV

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.