СВОБОДНО ВРЕМЕ

Въргала във връзка с хубава мотористка

Влади Въргала с нова яка мадама! С това се похвалиха приятелите на актьора, които споделиха, че Въргала е влюбен в началната учителка Калина. Двамата имат обща страст – моторите, а мацката е една от най-добрите в тази област.

„Ех, сега какво да ви кажа, има жена до мен. Няма нито да опровергавам, нито да потвърждавам красивите жени, с които ме спрягате“, сподели авторът на „Мемоарите на един Въргал“, като сподели, че актрисата Тезджан е негова най-близка приятелка в момента. Но просто като приятелка.

„Да повторите и потретите“, шегуват се с Въргала приятелите му, а на въпросите какви са им отношенията, Калина отговаря само с усмихнати емотикончета.

С предишното гадже на Влади Въргала – актрисата Тезджан Ферад, се разделиха преди две години. Той обаче продължава да е в добри отношения както с нея, така и с момчето й, което приема като свое.

„С всичките си жени съм в добри отношения. С бившата ми Силвия също. Тя един от най-скъпите ми хора. Не само че е майка на децата ми. В момента Силвия се занимава с фотография и нещата й вървят добре. Съветвам се с нея“, казва Въргала.

Актьорът е горд и с децата си – синът му е финансов консултант, а дъщеря му учи психология.

Освен в личния си живот Въргала е тачен и обичан и в професията. В четвъртък зрителите го видяха в големия финал на втория сезон на „Съни бийч“. Отслабнал, брадясал и облечен с раздърпана моряшка фланелка, Влади Въргала влезе в комедийната поредица.

Актьорът се превъплъти в избухлив чешит, който постоянно търси конфликти, а на мушката му попаднаха синът му Младен (Иво Аръков) и жена му Розалия, в чиято роля влезе Аня Пенчева. „Як съм, а“, смее се Влади

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.