СВОБОДНО ВРЕМЕ

Чалга фурия се вихри много бременна в заведение, остави почитателите си без думи

Чалга певицата Яница (39) разходи огромния си корем в нощно заведение в Студентски град столицата и остави почитателите си без думи.

Макар и в напреднала бременност, тя продължава да заработва хонорари и отлага до последно майчинството си. Доскоро фолкаджийката ходеше на участие с широки блузи и ризи, за да прикрива факта, че очаква дете. Но щом истината лъсна, Яница сложи впита розова рокля с ресни и акцентира върху растящото в нея бебе.

Чалга фурията показа и отлична гъвкавост в танците. Вероятно на Яница не ѝ пука, че ще бъде овикана също като Галена за поведението си.

Припомнете си че смядовчанката пя до последно преди да роди. Очаква се към средата или края на този месец поредната бременна пайнерка да излезе в майчинство и временно да отсъства от музикалната сцена.

Родената в Русе Яница още не е коментирал щастливото събитие, нито пък издава пола на бебето. Бащата е нейният дългогодишен приятел за когото тя никога не е говорила публично. Двамата не са се показвали заедно пред широка аудитория.

Виж и това:  7 признака, че една зряла жена се облича като „тьотка“

Близки на бъдещите родители твърдят, че половинката на певицата е млад мъж, натрупал първия си милион от земеделие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.