НОВИНИ

Борислав Сандов: Шоуто на Слави в момента много вреди на България

„Ние не говорим за изтегляне на ИТН от правителството, говорим за изтегляне на Слави Трифонов“, коментира в предаването „Тази сутрин“ вицепремиерът Борислав Сандов.

„Слави Трифонов не говори с правителството, не говори с обществено. Той единствено се появява във Фейсбук и пуска някакво драматично видео. Неговото шоу на практика в момента много вреди на България, защото дори депутатите на ИТН не са съвсем наясно какво точно предстои“, каза още Борислав Сандов.

По думите му една голяма част от тези хора искат действително да има промяна, борба са с корупцията, борба за съдебна реформа, но някак си стоят в очакване.

„Не може в държавата нещата да зависят от един човек, който е самоизолиран“, посочи Сандов.

Според него е опасно България да остане без работещ парламент, защото в една среда, в която ние имаме война на 300 километра от нас, когато няма парламент, ние нямаме възможност да взимаме важни решения в една динамична среда, свързана с българската сигурност.

„Демократична България“ категорично каза, че оставаме в рамките на това правителство, посочи Борислав Сандов.

„Ще опитаме да върнем ИТН към парламентарното мнозинство, към управлението на държавата в тези трудни времена“, категоричен беше той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.