НОВИНИ

Слатински: Чалга-саботажът на Трифонов бе абсолютно очакван, ИТН е най-безполезното нещо за тези 33 години

Саботирането на правителството от страна на Слави Трифонов е очаквано и многократно прогнозирано – такава позиция изрази проф. Николай Слатински в профила си във Фейсбук.

“За себе си мога да кажа, че чалга-саботажът на лицето СТ бе абсолютно очакван, многократно прогнозиран, напълно логичен и даже доста позакъснял ход.“ – констатира той.

“Онзи, който от шоуто правеше политика нямаше как да постъпи иначе, освен и от политиката да прави шоу. Само че като шоумен той има определени качества – да обслужва с нецензурен език ниски и низки потребности, подлютявайки ги с даже не конски, а със слонски дози патрЕотарство. Но като политика-мен той демонстрира пълната си несъстоятелност, любителство, профанство и нахалство. Направи престъпни грешки, профука възможни мандати за съставяне на правителство, извърши потресаващи глупости и непрекъснато саботираше управлението. Върхът на политическата му несъстоятелност бе неговия абсурдно смешен и нелепо трагичен кадрови подбор, изпълвал ме със срам за България и с тревога за бъдещето й.“ – коментира Николай Слатински.

По думите му, оглавяваната от Трифонов партия “Има такъв народ“ е най-вредното явление в българската политика от началото на промените:

“ИТН за мен е най-безполезното и най-вредно нещо, което за тези 33 години роди парламентарната ни система. Най-вредното и най-уродливото.

Слава Богу, Слави бе дотук. Без него сигурно нещата ще станат зле. Но с него те бяха още по-зле. С него и заради него.

Колко прав се оказах, когато преди близо 20 години написах анализ до президента “В страната на Бойко и Слави”, в който очертах двете най-големи злини за българската демокрация…“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *