СВОБОДНО ВРЕМЕ

Баба Ванга: Турция и Гърция ще започнат Третата световна, руснаците нахлуват в Родопите!

Напрежението наскоро ескалира между Турция и Гърция. Миналата седмица в четвъртък турският президент Реджеп Тайип Ердоган обяви, че Анкара е спряла двустранните преговори с Атина, обвинявайки последната в „непочтеност“. Напрежението между двете съседни държави-членки на НАТО е голямо заради припокриващи се териториални претенции в Средиземно море и Егейско море и достъпа до ресурси в региона и около Кипър.

Тази нестабилност на Балканите ни кара да си припомним едно от най-мрачните предсказания на Петричката врачка Ванга. А именно, че Третата световна война ще започне точно от южните ни комшии. При това с дейното участие на агресивната Русия.

Малко след като Турската армия навлезе в Гърция и Родопи планина, Русия ще се намеси и ще навлезе с армия в Турция като отговор на атаките срещу Гърция. Русия ще иска да запази Константинопол за себе си, както и Босфора, разказвала Баба Вангелия според племенника й Огнян Стоянов.

Русия ще се опита да задържи положението, но няма да може. Всичко това ще продължи 2-3 месеца. Ще иска да се установи власт на това място но Юдейските сили ще нападнат заедно със САЩ.

Показаха последните предсказания на Ванга за бъдещето на света, идват невероятни изобретения

Всичко това ще се придвижи към региона на Византия, защото Византия е била откъсната от Ватикана и дадена на Турция.

След това срамните наследници, нарекли себе си Европейци, ще бъдат поразени от гнева на Господ и събрани накуп в региона на Византия, и няма да имат дори време да попитат какво се е случило.

На бойното поле тогава само за 3 дни и нощи на битки, ще има над 700 милиона мъртви. Без жени и деца – само мъже.

Разбирате ли? Всичко това ще започне от Константинопол (Истанбул). Единствено незасегната ще остане българската църква Света София. По това време ще започне възраждане. Ще се завърнем към корените си. Гърция ще е много обедняла, но ще се издигне. Няма да стои на едно място. Ще се върне към корените си.

Старите граници на Византия ще бъдат възстановени – Мала Азия, Понтус(?)… Корените на гръцкия народ са там.

Разказах Ви кратко какво ще стане. Не е само това, има и още, но това, което казах е достатъчно да си направите картината.

Клането ще се случи при първата тежка зима, която е веднага след големите аномалии. Тогава Русия ще навлиза тук (Гърция, бел.авт.) Американците няма да одобрят това и Израел ще иска да ги отблъсне. Точно тогава ще се почне клането.
Тогава ще се появи ангел от небето и ще ги успокои. Тези, които са се събрали да се бият, водят с тях и наемници. Американците и японците водят с тях наемници, много наемници. Защото главната цел на Юдаизма е да заличи Православното Християнство от земята. Така, че когато започнат, ангел ще слезе от небето и ще ги успокои, ще ги накара да загубят ума си, да изпитат крайна омраза едни към други. Ще искат да се избиват взаимно.

Както казах, тежкия край ще дойде след 3 дни и нощи на напрестанно клане. Тогава 10 ангела ще се появят и ще кажат: Спрете, отмъщението е достатъчно. Успокоите се.

Тогава малкото останали живи ще се пробудят. Ще се запитат какво правят там. Защо са се избивали едни други.

Тези малко ще се завърнат в Европа. Тогава този ангел ще съживи истинските хора на Византия пред очите на хората. Истинските лидери ще бъдат посочени от ангела да водят народа на Гърция.

Мицотакис и Ердоган ще се срещнат на 14 юни в Брюксел - Труд

Тогава ще започне и възраждането на човечеството.

След като Турция нападне в изблик на слабост, ще е тотално съкрушена и заличена от Русия. Името на тази държава никога повече няма да бъде чуто и много църкви ще бъдат издигнати на територията на някогашната голяма държава.
След края на тази кратка, но унищожителна за човека война, големите сили ще се избият взаимно. Христос ще вземе скиптъра в ръцете си и ще дойде със Свети Йоан във Византия.

Светеца Паисий Атонски казва, че турците ще страдат много. Руснаците ще дойдат от България и ще направят това, което е казано в пророчеството на Свети Космас Атолски. Големите ще гледат това, Гърция ще си вземе обратно Константинопол с помощта на Господ. И ще се случи доброто само на Православните Християни.

В друго свое видение, той казва, че Турция ще бъда разкъсана от съюзниците си. Той няма да види това, нито децата му, но армията на Гърция ще марширува и в Константинопол.

Първата атака на Турция ще дойде по морето, но голяма вълна ще премахне флота им на 6 мили от брега. Това ще предизвика серия събития след това. Русия ще нападне Турция от България, като ще загубва първите битки, но с цел да даде фалшива надежда на Турция. След това ще превземе територията и ще я даде на Гърция.

Турция ще бъде унищожена от картите и историята, защото е нация, която не е угодна на Господ. Една трета от турците ще останат там, където са корените на народа (кюрдите). 1/3 ще бъде спасена, защото ще приеме Християнстово, и останалата 1/3, основно младежи, ще бъде избита във войната.

Той обяснява, че Турция ще се разкъса на 4 парчета. И това ще започне много бързо. Когато кюрдите започнат да се борят за земята си и Армения поиска своето.
Казва също, че Англия и Америка ще им дадат Константинопол, не защото харесват Гърция, а защото ще е в техен интерес. Турците ще направят провокации по море, тогава ще има глад и ембарго.

Perpetuation of Political and Military Tensions between Turkey and Greece - Strategic Council on Foreign Relations

Когато армията на Русия освободи родопите и навлезе в Турция, ще го прави заради техни интереси, но ще помага ина Гърция. Тогава Турция ще изпрати още армии да защитават територията и ще дръпне армии от окупираните територии. Но когато страните от Обединена Европа (ЕС може би? НАТО?) видят, че Русия взема територии, ще кажат: Защо и ние не идем да си вземем малко територия? Но всички ще търсят големите парчета и това ще ги вкара във обща война на територията на Гърция.

Тогава Гърция ще постъпи мъдро като северната си съседка и няма да праща армия за война, а да пази само границите си, и така ще запази народа си без да даде жертви. И когато във финален напън Турция нападне Гърция, Руската армия ще я разкъса.

За 6 месеца Русия няма да изтегли армията си, и Запада ще започне да събира армия, за да нападне. Войната ще е световна и ще донесе големи загуби за Русия. Ще бъде толкова яростна, че в градовете ще текат реки от кръв. България, Гърция и Кипър няма да вземат участие в тази война.

Тази война ще е урок за човечеството и край за вечния враг. Земите на Гърция ще са свободни и Константинопол, разрушен до основи, ще бъде построен отново от гръцкия народ и ще е отново на Гърция. Светите меси ще започнат отново да се водят в църквата Света София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *