СВОБОДНО ВРЕМЕ

Иван Лечев свири на цигулка на сватбата на сина си, докато булката върви към олтара

Младоженците правят две празненства – в Англия и в замък до Барселона

Синът на Оля Маркес де Карденас, която много хора знаят като Лечева, и Иван Лечев – Иван Лечев-младши, направи две сватби, с които узакони връзката си с красивата англичанка Тери. Първата е била преди месец в Англия, където младоженецът живее от около 15 години. Втората се състоя на 3 юни в замък до Барселона. Избират това място, защото за празненството са поканени гости от цял свят, които могат да пристигнат там с директни полети.

Оля Маркес де Карденас с младоженците на втората им сватба
СНИМКИ: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ОЛЯ МАРКЕС ДЕ КАРДЕНАС

Оля Маркес де Карденас с младоженците на втората им сватба СНИМКИ: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ОЛЯ МАРКЕС ДЕ КАРДЕНАС

Сватбата е в градината на замъка, а организацията на събитието е повече от впечатляваща – стилна украса, изискани ястия и напитки, шаферки с изящни рокли в екрю и шафери с жилетки в същия цвят и черни фракове. По време на официалната част, докато булката върви към олтара, Иван Лечев-старши свири Бах на цигулка. Друг емоционален момент е, когато пускат записи с изпълнения на пиано на проф. Снежина Гълъбова и на цигулка на проф. Боян Лечев – родителите на Иван Лечев. Тяхна музика звучи и на първата сватба на младоженците. “Това беше специална почит към тях.

Те бяха изключителни хора и много ангажирани с възпитанието на сина ни”, разказва Оля Маркес де Карденас, която отдавна е разделена с бащата на сина си, но са запазили приятелски отношения. На сватбата Оля е в ослепителен тоалет и шапка като истинска английска аристократка.

Иван и Тери Лечеви на тържеството в замъка до Барселона.
СНИМКИ: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ОЛЯ МАРКЕС ДЕ КАРДЕНАС

Иван и Тери Лечеви на тържеството в замъка до Барселона. СНИМКИ: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ОЛЯ МАРКЕС ДЕ КАРДЕНАС

Иван Лечев-младши развива изключително успешен бизнес в Лондон, където завърши и висшето си образование. Той има собствена компания, която е в областта на информационните технологии. Съпругата му Тери, която вече носи фамилията Лечева, е партньор в друга компания, която е в същата сфера. Младото семейство ще изкара медения си месец в Азия, като обиколят няколко държави, а за финална дестинация са избрали Малдивите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *