НОВИНИ

Стефан Янев отстрани Пламен Моллов от партията си

Скандалите около ГКПП „Капитан Андреево“ и опита за подкуп са вероятните причини Пламен Моллов да отпадне от партията на Стефан Янев. Това съобщи бившият служебен премиер, цитиран от Нова телевизия

„Учредяването на партията “Български възход” предстои да се проведе тази неделя в НДК. Г-н Моллов при тези разкрития няма да бъде част от учредителите. Когато се направят разследванията и се изчисти името – тогава може да мислим“, посочи Стефан Янев.

Припомняме, че скандалът с бившият шеф на БАБХ започна около драмата с фитосанитарния контрол на ГКПП „Капитан Андреево“. Моллов бе обвинен, че именно той е предлагал подкупи на длъжностни лица, свързани с инспекциите. А днес „избяга“ от заседанието на антикорупционната комисия. Всъщност Моллов обяви, че е бил в отпуск и затова не се е явил. Моллов бе на президиума при основаването на партията на бившия министър.

Виж и това:  Премиерът има 8 дни да събере 7 депутати

В свое изявление след скандала, Пламен Моллов обяви, че не е предлагал никаква папка с подкуп – вътре имало само документи, и нарече случилото се „брутална манипулация“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.