НОВИНИ

Александър Сталийски не познавал Слави и Тошко

Бизнесменът Александър Сталийски, когото министърът на спорта в оставка Радостин Василев намеси в скандала при разцепването на парламентарната група на „Има такъв народ“, изпрати позиция в бТВ.

В нея той посочва, че не познава нито Слави Трифонов, нито Тошко Йорданов и няма никакви взаимоотношения с тях, нито Кирил Петков, нито самия Василев и също няма отношения с двамата.

Радостин Василев твърди, че след като е започна проверка на заведение, свързано със Сталийски, Тошко Йорданов му е казал: „Пич, Дългия каза да не закачаш Сталийски.“ Въпросният ресторант 101 Bar and Dinner се намира на територията на бившия плувен комплекс „Дияна“ в София. Наскоро заведението бе затворено от данъчните заради нередовен касов апарат, но този акт бе определен от съда като незаконен и ресторантът не само отвори, но и НАП трябва да плати глоба.

Ето целия текст на позицията на Сталийски:

Във връзка с многократното използване на моето име, в контекста на политически спекулации, бих искал да кажа следното: Не познавам г-н Станислав Трифонов и г-н Тошко Йорданов и нямам никакви взаимоотношения с тях. Не познавам г-н Кирил Петков и г-н Радостин Василев и нямам никакви взаимоотношения с тях.

Виж и това:  Стефан Янев отстрани Пламен Моллов от партията си

Повече от 10 години различни политици употребяват името Александър Сталийски за постигане на политически цели чрез хвърляне на несъстоятелни твърдения в медийното пространство, за което водя съдебни дела и няма да спра да го правя. Относно спекулациите, че съм собственик на ресторанта, бих искал да уточня, че аз посещавам често това заведение, както и много други в качеството си на клиент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.