НОВИНИ

ИТН е в политиката, за да върне ГЕРБ

Има огромен натиск върху бившите ни колеги от „Има такъв народ“, казаха отцепниците от партията на Слави Трифонов, пише Lupa.bg.

Те намекнаха, че от парламентарната група може да има още отцепници, но не казаха имена, за да не им бъде оказван допълнителен натиск.

Според отцепилите се депутати политическото ръководство на ИТН е отговорно за това да не може да се състави правителство в продължение на една година. Те допълват, че бившите им колеги са в политиката, за да върнат ГЕРБ на власт.

Междувременно министърът на спорта в оставка Радостин Василев е уверен, че още депутати ще последват примера и ще напуснат „Има такъв народ“. Пред БНТ той коментира, че става въпрос за игра на цивилизационен избор и за това дали ще се позволи завръщане на мафията и допълни, че е чист към съвестта си.

Виж и това: Александър Сталийски не познавал Слави и Тошко

„Това, което чува от „Има такъв народ“ е, че те са склонни на експертен кабинет с ГЕРБ и ДПС. Това е национално предателство. Затова аз и петима депутати, а те ще стават и повече, напуснахме. Със сигурност ще ни последват още хора – следващите дни ще видите“, обеща Василев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *