НОВИНИ

Тошко Йорданов: Петков, ПП-тата и Радостин не са мъже

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов обяви, че депутати от партията са били атакувани от премиера Кирил Петков и негови колеги, пише NOVA.

„Кирил Петков продължава да тормози наши депутати да напускат партията. Днес докато течеше дебата за Никола Минчев, Кирил Петков, седейки там на столчето, се счупи да пише СМС-и на един от нашите депутати. Няма да ви кажа на кой. Човекът няма проблем, просто е неморално премиера докато ние обсъждаме оставката, което е нормална процедура, да стои вътре и да праща СМС-и на наш депутат. Защо не отидете да питате Кирил Петков. Нека да си покаже телефона. Кирил Петков и ПП-тата, включително отцепниците, начело с Радостин (бел.а. Василев) тормозят депутати, плашат ги, включително вътре в парламента. Ходят като мутри, сядат до някои от нашите депутати, пуфтят им, казват им „Какво правите тука, махайте се“. Това е толкова… еди какво си поведение, което е различно от мъжко. Да плашат жени. Какво да ви кажа“, заяви пред медиите Йорданов.

Виж и това:  Класната на Тошко Йорданов: Отказвам се от него! Позорно е пред небето и съвестта

„Ако тия от ПП бяха мъже по дух, а не по панталони, при положение, че коалицията е разделена, щяха да влязат в парламента и да си подадат оставките и да почне нов кръг на преговори. Дори не беше изключено четирите партии отново да направим коалиция и правителство. Но те не са мъже. Те са вкопчени във властта и пискат. Сега дори и да купят депутати колко ще изкарат, дори и четири години да изкарат… Ние ако бяхме мафия те какво правят в коалиция с нас?  Познавате Слави Трифонов, чиято кариера е минала по телевизията. По-скоро има доста въпроси за тези двамата и за техните финансови кръгове, приятели, намерения“, каза още Тошко Йорданов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.