НОВИНИ

Любен Дилов-син: Вярвам в добрите намерения на Слави Трифонов

„Вярвам в добрите намерения на Слави Трифонов. Опитът на Кирил Петков да го пришие към „Капитан Андреево“ беше жалък. Но Слави не е подходящ за политик и аз съм му го споделял в частни разговори. Защото политикът трябва да е гъвкав. Ако се мотивира добре може да получи добър тласък на следващите избори. Нека от ИТН разкажат своята версия, защото сега чуваме само тази на Кирил и Асен“.

Така бившият приятел на Слави Любен Дилов-син му заби нож в гърба в предаването „На фокус“ по Нова Телевизия.

„Протестът беше спонтанен, едва към края се появиха организационни елементи. Винаги се радвам, когато има демонстрации. Това означава, че хората не са равнодушни и искат да вземат съдбата в свои ръце. Дори и мен да ме подгонят и да ме щипят аз ще им се радвам“, добави депутатът от ГЕРБ-СДС.

Той обяви, че „пазаруването на депутати върви със страшна сила“.

„Кирил Петков директно обеща места в листите на хората, напуснали Слави. Иначе те нямат шанс за следващия парламент, то е видно. Това си е купуване“, заяви Дилов.

„От тези 22 закона, за които говори Петков, никой от нас не е виждал нито един, с изключение на този за Магнитски. Ако мине предложения от управляващите бюджет се хващам на бас, че ще посрещнем октомври с 40% инфлация със сигурност.

Покъртителна некадърност и неспособност да правят каквото и да било демонстрира властта.

Христо Иванов се опита да направи комисия за конституционни промени, която е мъртвородена и нищо не е създала. Общата некадърност на сегашната коалиция е потресаваща и това е най-слабото управление за последните 30 години“, категоричен бе Любен Дилов.

Виж и това: Радостин Василев прави партия?

Дилов разсмя зрителите с опорката, че нямало ново мнозинство между ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“.

„Ще се съберат гласове да падне правителството, така както падна председателят на парламента – не че той е лош, а защото правителството е такова. Радев се превърне в архитект на този хаос в момента.

Искрено се надявам да е подобрил усета си за хора. Сегашните актьори на политическата сцена са негови деца и от техните действия ще се лекуваме поне 6-7 години в оптимистичния вариант“, добави Дилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.