НОВИНИ

Настимир Ананиев: Видиш ли ДПС в истерия и да реве, значи нещо се случва

В момента, в който видиш ДПС в истерия и да реве, значи нещо се случва. Кога последните 20-30 години ДПС се е оплаквало от някой? В момента те са в истерия, защото не могат да се договорят с нас.

Това заяви Настимир Ананиев от ПГ на „Продължаваме промяната“ по БНТ. Няма да направим компромис с борбата с корупцията. Това беше заявена червена линия за нас и всъщност затова и падна кабинета – с това, което се случи на „Капитан Андреево“, с парите за пътищата. Хората видяха за какво става въпрос – ние имаме два отбора, на България и на един олигархичен Франкенщайн – Борисов, Доган, Пеевски, Орлин Алексиев, Слави Трифонов и една червена петолъчка – Костадин Костадинов, каза още Ананиев.

На летните протести през 2020 г. президентът Румен Радев излезе с вдигнат юмрук срещу този отбор на Франкенщайн. Не вярвам да свали този юмрук. В тази битка аз съм сигурен, че той ще вземе нашата страна, коментира Настимир Ананиев.

Виж и това:  Христо Иванов: ГЕРБ и ДПС изпуснаха времето да се променят

Имаме двама лидери с различни мнения – единият е в президенството, другият е в изпълнителната власт и всеки има своите правомощия по конституция, посочи Ананиев.

В момента ни се отдава шанс да си върнем държавата, но това зависи от народните представители, подчерта той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.