НОВИНИ

Волен Сидеров осмива Костадинов и компания

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров явно не е никак доволен от факта, че неговата партия вече не е в Парламента, а там се подвизават националистите от „Възраждане“.

В момента формацията на Костадин Костадинов изглежда най-успешна в националистическия спектър, задминавайки партии като ВМРО, Атака и НФСБ. „Възраждане“ дори се гласят да управляват България, имайки предвид твърденията на техния лидер, че те ще спечелят следващите избори.

Волен Сидеров обаче явно не е особено голям фен на възрожденците. Това стана ясно от негово предаване в партийната телевизия „Алфа“. Там Сидеров видимо се подиграва на депутатите на „Възраждане“, отправяйки им не особено колегиални квалификации, включително на тема външен вид.

Репортажът на Волен носи името „Искате ли „Възраждане“ да ви управляват самостоятелно?“ Там националистът ръси какви ли не бисери по адрес на възрожденците.

Можете да го видите тук:

Бъдещето на „Атака“ обаче не изглежда никак розово в момента. На последните три парламентарни избори формацията не успя да прескочи 4-процентовата бариера, като резултатите на партията бяха отчайващо ниски. По всичко изглежда, че „Атака“ е на последни издихания, като националистите са загубили голяма част от своите лоялни избиратели.

Самият Сидеров се пробва и в ролята на общински съветник, но преди година той реши да напусне Столична община. Той отново се пробва и за президент, но събра едва 0.55% от гласовете – по-малко от поп-фолк певицата Луна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.