НОВИНИ

Пореден отцепил се от „Има такъв народ“

Бившият депутат на „Има такъв народ“ и сегашен експерт на формацията, отговорен за политиката ѝ в тази сфера, Иван Хиновски е следващият, който напуска партията на Слави Трифонов.

В съобщение той казва, че не одобрява политиката на партията през последните месеци в областта на енергетиката и лансирането на случайни лица на отговорни позиции.

„Нищо от това, което обещахме на избирателите си, не беше изпълнено, нито бяха направени опити за това“, посочва Хиновски.

Той напомня, че предстои обсъждане на енергийната политика на България на евроатлантическа конференция, на която трябва да обяви успехите на правителството в областта.

„Независимо от моето намерение ще продължа да работя за реформите в българската енергетика, повишаване на енергийната сигурност на страната ни и преодоляването на енергийната бедност“, декларира Хиновски.

Иван Хиновски е поредната фигура от ИНТ, която захлопва вратата на Слави Трифонов. В средата на юни това сториха депутатите Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Радостин Василев, Светлин Стоянов и Николай Радулов и станаха независими народни представители. Причината – мафията пробива ИТН, обобщи бившият спортен министър Радостин Василев, който се върна в парламента, след като Слави Трифонов изтегли министрите си от правителството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.