СВОБОДНО ВРЕМЕ

Най-голямата красавица в БСП отвя Лена Бориславова / СНИМКИ

Конкурс за най-красива жена в родната политика се провежда онлайн. Хубавици от различни партии се изправят една срещу друга в директни елиминации, като хората в социалните мрежи имат 24 часа, за да гласуват. Надпреварата започва от четвъртфинали, като вече част от полуфиналистките са ясни и интригата за първото мястото се заплита все повече.

Първият двубой е наистина титаничен. Шефката на кабинета в оставка на Кирил Петков – Лена Бориславова, се изправя срещу най-голямата красавица в редиците на БСП – Петя Михалевска, която е дъщеря на бившия депутат от столетницата Димчо Михалевски. Надпреварата е повече от оспорвана, като в крайна сметка Михалевска печели с 218 на 211 гласа и изхвърля Лена от състезанието за красавица №1 в политиката ни. Михалевска беше депутат в предишния парламент, като влезе в Народното събрание едва на 33 г.

Не по-малко оспорван е и вторият четвъртфинал. В него се изправят Таня Андреева, която беше депутат в предишния парламент от листата на “Демократична България”, срещу Аида Бурнучян, която е пиар на същата партия. И тук интригата е до последно, като Андреева печели само с три гласа – 359 на 356.

След края на гласуването двете дами си разменят няколко мили думи, но само едната продължава по пътя към победата. В социалните мрежи се разпространява и любопитен коментар на Андреева. На въпрос какво може да се каже както в Народното събрание, така и по време на секс, тя отговаря: “Можеше да бъде и по-добре”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *