СВОБОДНО ВРЕМЕ

„Най-красивата абитуриетка“ за 2022 г. е Мирела Маринова / СНИМКИ

След като в продължение на един месец от Dir.bg търсят „Най-красивата абитуриентка“ за 2022 година, то най-накрая намират онова момиче, което носи в себе си естествена и неподправена красота, магнетично обаяние и възхитителен стил.

Отрихме ги в лицето на Мирела Маринова. 18-годишната Мирела кандидатства специалност „Дентална медицина“ в Медицинския университет в София и в Плевен.

Носителката на титлата в 15-ото издание на националната надпревара бе избрана от звездното ни жури, което този път бе в състав от Натали Трифонова, Радина Кърджилова, Филип Буков и миналогодишната победителка в конкурса ни – Цветелина Джонова.

Победителката се впусна в оспорвано състезание заедно с още 1250 момичета, които изпратиха на Фейсбук страницата на „Най-красивата абитуриентка“ общо 3562 снимки, с които показаха емоциите от незабравимата нощ, прекарана с техните съученици. Читателите на Dir.bg имаха възможност да наблюдават съревнованието между тях в Life.dir.bg, където бяха публикувани кадрите на всички претендентки за първото място, превърнало се в цел за момичета не само от всички краища на България, но и на такива, живеещи извън нейните предели ѝ.

Повече за нея ще научите в специалното ѝ интервю пред Dir.bg, в което тя ще разкаже за вълнуващите преживявания през специалната вечер на своето дипломиране, както и за бъдещите си планове и какво ѝ предстои оттук нататък.

По-рано бяха излъчени десет финалистки от потребителския вот, а впоследствие още десет, които бяха избрани от редакционния съвет на Dir.bg. Крайната дума, както всяка година, беше на звездното ни жури. Така Мирела грабна титлата „Най-красива абитуриентка“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.