НОВИНИ

Мирчев, ДБ: Руската шпионска мрежа е достигнала до върховете на държавата

Силен човек от „Демократична България“ направи коментар по темата на деня – напускането на страната от страна на изгонените руски дипломати.

Не сме имали съмнение какво правят голямата част от руските дипломати в България. Получихме уверение, че руското разузнаване и руската шпионска мрежа е достигнала до върховете на държавата, което е много по-притеснително. Това каза в предаването „120 минути“ по БТВ депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев.

Представете си едни от най-високопоставените хора в страната на избираеми длъжности, добави той. По думите му срещу тях има доказателства за сътрудничество с руските служби.

Щом те могат да стигнат до най-високите нива в страната, бъдете убедени, че не работят в интерес на България, а срещу него, каза още Мирчев, пише Novini.bg.

Това не ни се е случвало в предишни години и знаем защо, защото тогава България трябваше да обслужва интересите на Путин, най-малко България се страхуваше. На закритото заседание в парламента получихме уверения, че докладът на ДАНС и списъкът на хора с дипломатически статут е резултат от дългогодишни разследвания на българското контраразузнаване, обясни той.

Кадър бТВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.