НОВИНИ

Атанасова, ГЕРБ: Вече 24 часа продължава всенародното признание за подвига на другарката Нинова СНИМКИ

Нежното острие на ГЕРБ атакува лидера на БСП.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова публикува на личния си профил във Фейсбук. Тя коментира обявеното намаление на цената на хляба от Министерство на икономиката и по-късно лично потвърдено от Корнелия Нинова по време на срещата с „Продължаваме промяната“ в събота.

„Цените на хляба бяха намалени с 20% след приемането на нулевата ставка на ДДС за хляба и брашното. Мерките, предложени от министъра на икономиката и индустрията Корнелия Нинова, дадоха ефект. Още на първи юли големите търговски вериги започнаха да сменят етикетите с нови на по-ниска цена.

„Намаляването цената на хляба беше наш ангажимент към хората и производителите, който изпълнихме“, заяви след обявяването на новината министър Нинова. Тя нареди проверки на Комисията за защита на потребителите. Те потвърждават, че са обявени намаления на цените в големите вериги, като съобщенията за това в търговските обекти са коректни и отговарят на изискванията на закона.

„С това изпреварващо влизането в сила на закона действие търговците показват, че имат волята да изпълнят поетия при представянето на мярката ангажимент за намаляване на цените“ отбеляза Мариана Кукушева, председател на УС на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите.

„В тази тежка социално-икономическа ситуация основният ни приоритет е грижата за хората“, заяви още вицепремиерът Нинова.

Оказва се обаче, че снимката прикачена в съобщението, изпратено от пресцентъра на БСП е направена в търговска верига, която често пуска хляб на промоция.

Ето какво написа днес по този повод Десислава Атанасова:

„Вече 24 часа продължава всенародното признание за подвига на другарката Нинова! И аз изразявам своята лична, човешка благодарност, че намаленията влизат в сила, дори преди законът да е обнародван.

Хвала на такива управници!

Благодарим за всичко, другарко Нинова!

– за евтиния хляб

– за евтините дърва за огрев

– за евтините ток, газ, вода и парно от 1 юли

– за евтините горива

– за олиото, с което заляхте България

– за зърното, което осигурихте за всяка трапеза.

Браво!

Така се променя продължението!

Вие сте единственият стълб в държавата и силата, която се справи с лошите от МГЕРБ.

Не ги допускайте повече по бензиностанции!

Не допускайте, демокрацията да Ви отнеме пастите!

С респект към героизма Ви!“.

blagoevgrad24.bg


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.