НОВИНИ

Братът на издирвания Георги Семерджиев: Брат ми трябва да влезе в затвора ВИДЕО

“Колкото и да ми е неприятно да го кажа, трябва да влезе в затвора. Не мога да си го избирам. Обичам го. Прави всичко за нас, но…”, каза братът на издирвания за катастрофата в София, при която загинаха две момичета.

Обича бързите скорости и ето какъв е крайният резултат. Това коментира пред Нова тв братът на избягалия шофьор от катастрофата в София Георги Семерджиев. Семейството му се надява той да е жив. Няма връзака с него от вчера следобед.

„Майка ми е баща ми все още не са спали – това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре – ще си вземем последици, ще се научи урока, единственият проблем, за който се извинявам е загубата на две момичета”, каза Божидар Семерджиев.

Божидар видял с очите си телата на загиналите. Когато разбрал за индицента отишъл на място.

„За загиналите хора, много се извинявам, такова нещо брат ми да направи по принцип не съм очаквал. Знам го какъв човек е, знам че кара по-яростно, но винаги е бил отговорен и не е човек, който би отнел живот. Возил съм се, карал ме е, никога не е петърпявал чак такова ПТП. Толкова тежко, чак има загинали. Но е имало и други ПТП-та? Да, имало е и преди. Не толкова тежки. Обича бързите скорости – и ето какъв е крайният резултат”, разказа още братът.

“Колите ги има месец за месец”, посочи той.

кадър Нова тв

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *