СВОБОДНО ВРЕМЕ

Тежка сватба: Майката на убиеца на Милен Цветков се омъжи за италианец СНИМКИ

Майката на убиеца на Милен Цветков Кристиан – бизнесдамата Десислава Николова, изненада хайлайфа на София с тежка петзвездна сватба, като демонстрира истински размах и разточителство. Милионерката и шефка на „Винпром Карнобат”, въпреки мрачния период, в който синът й излежава присъдата си под домашен арест, влезе в ролята на булка и се омъжи за италианския богаташ Андреа Паломбини.

Двамата младоженци, макар и по-скоро наближаващи 50-те, си спретнаха тузарски бляскав купон в зала „Мусала” на хотел „Хилтън” и събраха прочути светски персони от родна земя и от гореща Италия.

Макар и не в първа младост, булката смело облече пищна и дълга бяла рокля с шлейф, а младоженецът не изневери на артистичния стил на Ботуша и към официалния костюм дръзко добави сребърна вратовръзка.

Избраникът на амбициозната бизнесдама никак не е случаен – Андреа Паломбини е съсобственик в прочутите заведения „Grand Italia” и „Strega” в сърцето на Рим и спокойно може да се мери по статут и пари със съпругата си.

Богаташите бяха повече от ларж и поглезиха приятели и роднини с гурме ястия в петстепенно меню, а кулинариите бяха обилно полети с най-изискани ракии и вина, задоволяващи и най-претенциозните гости. Десислава Николова, явно почитателка на златното поколение наши естрадни певци, успя да осигури за големия си празник самият Орлин Горанов, който разчувства с шлагерите си и българските, и италианските свидетели на светското събитие.

Първи танц за новото семейство. Поздравява ги Орлин Горанов.

На голямото празненство не бе забелязан синът на булката – Кристиан, на когото е забранено да напуска дома си. Дали момчето одобрява пастрока си, остава семейна тайна. Според източници на Lupa.bg, той се е отбил на венчавката, но умишлено е стоял настрана от фотоапаратите.

Родителите на Кристиан са разведени от години. Бившият мъж на Десислава обаче също е мастит бизнесмен – от години трупа печалби от ресторантьорство, хотелиерство и търговия, има участие в десетки фирми от бранша. След развода обаче, майката ударно прехвърля дяловете му в полза на сина си. Обща собственост на тузарското семейство бе и луксозният ресторант ”Махалото”, но Кристиан наследява и този имот. Майка и син живеят в скъпа бутикова къща за милиони в центъра на София.

Самата Десислава изтърпя кошмарен период по време на горещите събития около смъртта на Милен Цветков – срещу нея бе повдигано обвинение на какво основание е дала фирмения скъп джип на сина си, в който той седна дрогиран на волана и това костваше живота на Милен Цветков.

В крайна сметка Десислава Николова бе пусната под гаранция от 100 000 лева. Впоследствие тя разкри, че сина й е взел ключовете за колата, без да иска разрешение от нея.

В кръвта му бяха открити кокаин, амфетамин и канабис. Българското законодателство позволява на осъдения да излезе малко, след като излежи половината присъда.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.