НОВИНИ

Свидетел с нови разкрития за кървавата катастрофа с два трупа, сътворена от Семерджиев

Нови свидетелства за катастрофата с две жертви на бул. „Черни връх“ в София.

Пред bTV говори мъж, чул какво се е случило във фаталната вечер. По думите му Семерджиев е шофирал с много над 100 километра в час.

Васил Трифонов живее на метри от мястото на инцидента.

 „Към 23 ч. на отворен прозорец при абсолютна тишина и спокойно движение на бул. „Черни връх“ изведнъж се чу много силен звук от удар, последван от тътен“, разказва мъжът. Той не чува спирачки.

„Обикновено има силен спирачен път, звук от спирачки и едва тогава удар. Тук беше само един удар, последван от втори, които беше по-глух“, уточнява той.

Според него скоростта е била много над 100 км/ч.

3-4 минути след катастрофата, мъжът слиза на булеварда. На място вече има полиция. Той вижда шофьора на таксито, но не и този на джипа.

В съдебната зала вчера стана ясно, че веднага след случилото се обвиняемият Георги Семерджиев отива в автомивката, която управлява, и търси помощ от полицайката Симона Радева и други хора. Час по-късно се прибира.

Радева е свидетел по делото. Днес нейната майка каза, че Симона категорично не  е била в джипа на Семерджиев по време на инцидента. Категорична е, че дъщеря ѝ няма интимни отношения със Семерджиев.

Бистра Радева твърди и че дъщеря ѝ и семейството ѝ всекидневно са обиждани и заплашвани.

А относно кръвната проба на Семерджиев, която трябва да покаже дали е употребявал наркотици преди инцидента, зам.-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров заяви, че е взета около 30 часа след случилото се, защото обвиняемият е възпрепятствал процеса.

Резултатът от пробата все още не е ясен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.