НОВИНИ

Какво се случва с кръвната проба на Георги Семерджиев ?!

Все още не са ясни резултатите от кръвните изследвания на Георги Семерджиев. “Искам да успокоя вашите зрители, че кръвните проби не са определящи при доказването на това престъпление. Ние сме събрали достатъчно доказателства, които убеждават съда в авторството на деянието”, коментира зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров, цитиран от БГ он Еър.

Бившият футболист твърди, че не помни нищо от фаталната нощ и не е участвал в престъплението. А днес Апелативният съд потвърди решението на Градския съд да остави Семерджиев в ареста.

Разследващите са разпитали няколко лица, които трябва да разяснят дали Георги Семерджиев е бил отвлечен минути преди инцидента, както самият той твърди. 35-годишният Георги Семерджиев отказа да се яви пред съда.

“Него всеки ден го изследват и психолози, и психиатри, не се чувства психически добре. Той още не помни нищо. Той няма спомен от инцидента”, каза адвокатът му Мирослав Христов.

Адвокат Мирослав Христов

Въпреки това, Семерджиев твърди, че не е управлявал джипа, който уби две жени. Той от 11 ден е заключен в килия в Следствието в София.

Пред следователите Семерджиев е заявил, че преди катастрофата е бил отвлечен. Данни за това обаче няма.

“Вчера имаше многочасови разпити на лица, които биха дали информация относно твърдението на обвиняемо лице. Знаем имената и на много хора, с които обвиняемият е контактувал и е извършвал различни дейности”, уточни Ясен Тодоров.

Според разследващите става въпрос за други престъпления, за които на по-късен етап Семерджиев може да бъде обвинен.

Ако се докажат всички престъпления, за които Георги Семерджиев е обвинен, той може да лежи в затвора 30 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *