НОВИНИ

Нинова: Борисов лъже безогледно

Бойко Борисов, отново лъжете безогледно – това написа във Facebook лидерът на БСП, вицепремиер и министър на икономиката Корнелия Нинова.

Ето целия текст към поста:

Г-н Борисов днес казал, че войната за едни е лошо нещо, за едни е добро. И незнайно защо замесил моето име, че съм го потвърдила. Абсурд. Г-н Борисов, войната във всички случаи и за всички е лошо нещо. Обикаляте страната и лъжете безогледно.

1. Спряхме рекета върху бизнеса, който вашето управление прилагаше.
2. Спряхме течовете и кражбите, които вашето управление толерираше.
3. Подкрепихме адекватно бизнеса за цената на тока.
4. Оставени на мира от рекет и кражби, фирмите заработиха спокойно и реинвестираха парите си в производство, вместо да пълнят нечии джобове.

Както и да манипулирате, колкото и омраза да изливате, фактите са си факти: за пръв път България е на първо място в Европа с нещо добро – рекорден ръст на индустриалното производство. Ръстът не идва от износ на оръжие както лъжете из цялата държава, а само от добив на въглища; производство на напитки и превозни средства, без автомобили; ремонт и инсталиране; облекло; енергийни и химически продукти; потребителски стоки; хартия и картон; хранителни продукти, лекарства и други по-малки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *