НОВИНИ

Радостин Василев прогнозира победа за ПП на следващите избори

Ако има предсрочни избори, те ще бъдат спечелени от „Продължаваме промяната“, смята министърът на спорта в оставка Радостин Василев – един от отцепниците от „Има такъв народ“.

„В момента ПП трябва да идат на избори. Техният тренд е възходящ. Те ще спечелят следващите избори“, заяви Василев в сутрешния блок на bTV днес.

Той не изключи вариант да има кабинет с третия мандат, но каза, че „ако другата седмица няма развитие, е по-удачно да се отива на избори“.

„Всички трябва да направят компромиси. Най-голям компромис би трябвало да направи „Продължаваме промяната“, защото разговорите с „Има такъв народ“ са рискови и притеснителни“, коментира министърът в оставка.

Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ министърът на спорта в оставка Радостин Василев.

Той потвърди, че следващата седмица се очакват разговори за персонален състав на бъдещия кабинет – ако БСП, ПП, ДБ, ИТН и отцепниците от партията на Слави Трифонов се договорят за управленска програма.

На евентуални предсрочни избори пък не е изключено отцепниците да се включат в листи на „продължаваме промяната“, стана ясно то интервюто.

Според него партиите са изгубили доверието на обществото и това е причината той и останалите независими депутати да създадат гражданско движение.

Министърът на спорта потвърди тезата си, че Виктория Василева, която доскоро беше депутат от „Има такъв народ“, е бил на среща в апартамент с Кирил Петков – нещо, което тя отрече.

Каня Виктория Василева на полиграф, обяви Радостин Василев.

Той подчерта, че има огромно уважение към нея, тъй като Василева го е поканила да се присъедини към ИТН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *