НОВИНИ

Кой ще участва в новия служебен кабинет на Румен Радев?

Кой ще участва в новия служебен кабинет на Румен Радев? Засега информацията за това е само спекулативна. Ето какви имена се обсъждат според източници от политическите централи пред бТВ.

Упорито се спряга името на Гълъб Донев за служебен премиер. Той е бивш служебен министър на труда и социалната политика и настоящ секретар на президента. Пред медията самият Донев отрече да са водени разговори с него.

За вицепремиер и министър на външните работи се спряга името на посланика ни във Великобритания Марин Райков. Той отказва да коментира темата.

Правосъдното министерство се очаква да отиде при депутатът от БСП Крум Зарков.

За министър на икономиката се спряга икономистът и бивш заместник-министър на икономиката в кабинета „Сакскобургготски“ София Касидова.

Министерството на младежта и спорта навярно ще се оглави от бившата състезателка по стрелба и политик от БСП Весела Лечева. Тя, Касидова и Зарков не отговаряха на мобилните си телефони днес.

За министър на здравеопазването се спряга д-р Славейко Джамбазов. Той е известен здравен консултант. Той отрече да е говорено с него и не желае да се занимава с политика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *